Commentaires: 9
 • #9

  Redgy en Marie Anne (samedi, 19 octobre 2019 13:14)

  Hartelijke ontvangst, mooi ingerichte en kraaknette kamers, zalig zitten in de tuin, ruim ontbijt... alles is positief!!!!

 • #8

  Kato (mardi, 06 août 2019 11:36)

  Topvakantie! Zeer ruime en mooi afgewerkte kamer. Ook de séjour is ruim en steeds netjes. Dagelijks vers brood en croissants bij het ontbijt. Eigen bereide confituren in verrassende combinates. Voor de eerste avond hadden wij de table d'hôtes gereserveerd en hebben dat uiteindelijk elke avond gedaan. Overheerlijke gerechten. Origineel, vers, streekproducten en met heel veel liefde bereid. Dat proef je gewoon! Zelfs onze dochter heeft zonder zeuren alles steeds opgegeten en soms nog bij gevraagd (aangepast kindermenu). Bovendien weten de eigenaars heel veel over de streek en nemen ze ruim de tijd om toelichting te geven over interessante bezienswaardigheden. Niks is hen te veel gevraagd. Aangezien we nog niet alles hebben kunnen bezoeken tijdens ons verblijf, willen wij met plezier nog eens teruggaan. Tot de volgende!! Groetjes uit Diepenbeek :-)

 • #7

  Barbara (dimanche, 14 juillet 2019 10:18)

  Het was een super verblijf bij jullie. Wat jullie daar in Auvergne hebben uitgebouwd is geweldig. RESPECT!!!
  Ik wens iedereen deze beleving toe. Allen daarheen.
  ���

 • #6

  Tamara Bruning (mardi, 18 juin 2019 21:49)

  Een toplocatie zowel qua ligging (ideaal om te wandelen) als gastvrijheid. Jim en Annelore runnen hun chambre d’hôtes met goesting en passie. Zalige kamers, superontbijt, zalige diners (vindingrijk en lekker) en het aperitiefje was altijd een heerlijke verrassing. Jim en Annelore staan altijd klaar met raad en daad om je verblijf bij hen te doen slagen. Twee mensen die het geheim van een goede horecazaak kennen nl dat koffielepeltje liefde.

 • #5

  Sylvie D'heygere (samedi, 15 juin 2019 14:18)

  We hadden een fantastische vijfdaagse vakantie bij Jim en Annelore in hun mooie en vooral rustige stekje in de Auvergne. We werden er verwend met lekker eten en drinken, genoten van de rust in de B&B, het mooie weer (begin juni) en de prachtige omgeving met top bestemmingen als Puy de Sancy en Puy de Dôme. Het werd uiteindelijk een echte wandelvakantie want de streek heeft zoveel te bieden. Frankrijk op z'n best: zeer afwisselende natuur met oneindig mooie landschappen, fantastische vergezichten van en op de bergen, rust, stilte, en vooral 'ruimte'! (wat we hier in Belgenland al te vaak niet meer kennen). We komen zeker nog eens terug!!

 • #4

  Andy, Sofie, Lisa en Sam Maenhout-Vangheluwe (vendredi, 17 mai 2019 20:07)

  Wij zijn in de paasvakantie voor de eerste keer op bezoek geweest met onze 2 kinderen.
  We sliepen in de Poulidor-kamer, erg ruim, tof afgewerkt en met een mooi uitzicht. Jim en Annelore, jullie hebben smaak :)
  Het was leuk vertoeven in het zonnetje op jullie terras met een lekker aperitiefje.
  Annelore kan erg lekker koken. Onze dochter eet vegetarisch, dit was ook geen enkel probleem. Ook het ontbijt was dik in orde, meer dan genoeg keuze, afwisselend en veel is huisbereid.
  Wij gingen o.a. wandelen op de Puys De Dôme, de Puys de la Vache, Puys de Lassolas.
  We hebben genoten!

 • #3

  Declerck Trui en Vanhoutte Christophe (mercredi, 17 avril 2019 22:35)

  Wij waren jullie eerste 'officiële' gasten en het leek alsof jullie het al jaren doen.
  Dikke proficiat met wat jullie gerealiseerd hebben.
  Alles is dik en orde en jullie gastvrijheid is hartverwarmend.
  Jullie hebben een schitterende locatie uitgekozen voor jullie project. Een droomlocatie!
  Wij bezochten Puy de Dôme en gingen het laatste eind te voet naar boven. Prachtig uitzicht!
  Een aanrader is de 7km wandeltocht 'Gour de Tazenat', volg de blauwe bewegwijzering en dan komt alles in orde. :)
  Het bezoeken waard zijn Clermont-Ferrand, Volvic, Royat, ...

  groeten
  Trui & Christophe

 • #2

  Sanchez (mercredi, 17 avril 2019)

  Een aanrader! Heel mooie kamer met alles die je nodig hebt. Een ideale plaats om tot rust te komen. De streek is gemakkelijk te verkennen vanuit deze locatie. Het eten 's avonds is een aanrader. Ga zeker niet verder op zoek om' s avonds te eten.

 • #1

  Rudi Staelens - Heidi Feys (mercredi, 10 avril 2019 09:35)

  Wij hadden de eer en het genoegen om de eerste maal een kamer te gebruiken in dit prachtige, nieuwe verblijf.
  Het heeft inderdaad bloed, zweet en soms misschien ook een traantje gekost van Jim en Annelore. Maar het resultaat mag dan ook gezien worden.
  Als je eens in alle rust en stilte wil genieten is dit de ideale plaats.
  Het ontbijt is er op zijn Belgisch niveau volgens mij, zeker genoeg keuze en zeer verzorgd. Het avondeten was iedere dag een aangenaam moment, Annelore heeft ons overdonderd met haar kookkunsten.
  Ook belangrijk voor mij was de omgeving, die voor de getrainde wielertoerist een speeltuintje is met vele hellingen en prachtige landschappen.
  Wij zijn Jim, Annelore en Mattia dankbaar voor het aangename verblijf. Dikke duim.

  Tot de volgende.

Suivez nous sur la page facebook: