Momenteel zijn we nog ijverig aan het bouwen aan de gastenkamers. Foto's zijn er daarom nog niet, maar wie de werken volgt via de blog of de facebookpagina heeft al een idee hoe het er zal uitzien.

 

We voorzien 2 kamers voor 2 personen en 2 familiekamers voor maximum 5 personen, elk met een eigen thema.
Hieronder alvast een korte beschrijving:

 

Kamer Nature  voor max 5 personen
Kamer met mezzanine met uitzicht op het centraal massief – op de mezzanine slaapgelegenheid voor 3 personen (dubbel bed met boxspring 2 x 80cm en 1 enkel bed) – op het gelijkvloers kwalitatieve slaapbank voor 2 personen – inrichting met natuurlijke accenten - badkamer met teakmeubel en ‘walk-in’douche – apart toilet – airco.

Klik hier om de beschikbaarheid van deze kamer te zien.

Kamer Poulidor  voor max 5 personen
Kamer met mezzanine met uitzicht op het centraal massief – op de mezzanine slaapgelegenheid voor 4 personen (dubbel bed met boxspring 2 x 80cm en 2 enkele bedden) – op het gelijkvloers kwalitatieve slaapbank voor 1 persoon – inrichting met een knipoog naar wielrenner Poulidor - badkamer met teakmeubel en ‘walk-in’douche – apart toilet – airco.

Klik hier om de beschikbaarheid van deze kamer te zien.

Kamer Lac des Fades voor 2 personen
Authentieke inrichting – boxspring van 2 x 80cm – badkamer met teakmeubel en ‘walk-in’douche – apart toilet – airco.

Klik hier om de beschikbaarheid van deze kamer te zien.

Kamer Zen voor 2 personen
Minimalistische inrichting – rustgevende kleuren – boxspring van 2 x 80cm – badkamer met teakmeubel en ‘walk-in’douche – apart toilet - airco.

Klik hier om de beschikbaarheid van deze kamer te zien.